Català | Castellano | English | Française
  Inici     Cercador     Mapa     Presentació     Enllaços  
Qui som?

On som?

Qui som?

L’Associació del Bages Agroturístic va néixer amb la il·lusió d’un grup de persones que ens estimem, valorem i conservem la zona on vivim des de generacions: la comarca del Bages, al cor de Catalunya.

Ens estimem les nostres arrels i som conscients que aquest entorn s’avalua per la història de les seves cases, per la seva gent, el seu treball i per la conservació del territori.

Podreu allotjar-vos en diferents tipologies de  d’allotjaments rurals: les cases d’agroturisme, on els propietaris es dediquen a l’agricultura o a la ramaderia i les cases de turisme rural, al bell mig de la natura, però que els seus propietaris no es dediquen a les feines de pagès.

Us convidem a que ens visiteu, tenim moltes coses per oferir-vos: pau  i tranquil·litat, bon menjar i bons productes, conèixer una de les comarques amb més diversitat, tot gaudint d’una passejada amb carruatge i cavall (com els nostres avantpassats), d’una visita guiada a les Mines de Sal de Cardona, visitar la misteriosa muntanya de Montserrat o veure els estels des d’un marc natural incomparable a l’Observatori Astronòmic de la Serra de Castelltallat.

L’hospitalitat, el tracte servicial i de qualitat, juntament amb unes instal·lacions acollidores i confortables, les feines a pagès com l’agricultura i la ramaderia i la cuina autòctona faran que us trobeu com a casa.

Us esperem!

  © 2008 Associació del Bages Agroturístic Avís Legal