Català | Castellano | English | Française
  Inici     Cercador     Mapa     Presentació     Enllaços  
Qui som?

On som?

On som?

El Bages, situat al cor de Catalunya és una comarca de paisatges privilegiats, tradicions ancestrals i atractius turístics de tota mena.

La comarca s’ha convertit en els darrers anys en un important punt de confluència de vies de comunicació. A poc més de mitja hora de Barcelona i a una hora de la frontera amb França, la comarca és un punt de referència en patrimoni històric i cultural. El Cardener, la serralada de Montserrat, el castell de Cardona, la Seu de Manresa o Sant Benet de Bages són llocs d’indispensable visita.

El món rural i els 35 municipis que constitueixen la comarca del Bages, comparteixen una història amb profundes arrels a l´edat mitjana, on podreu gaudir de l´amabilitat de les famílies que des de generacions viuen a les masies rurals.

El patrimoni natural, històric i arquitectònic, amb esglésies i castells per a descobrir, fan del Bages una comarca on s’hi pot gaudir d’un gran ventall d’activitats com per exemple visites guiades pels cascs antics dels pobles medievals, l’Observatori Astronòmic de Castelltallat, rutes en carro o en diligència, que us permetran conèixer més profundament la terra que tant estimem.

  © 2008 Associació del Bages Agroturístic Avís Legal